|
uno13 2012-01-03 22:25:59 |
Witam, mam 20lat jestem wysokim przystojnym brunetem o średniej budowie ciała. Jestem przyjaznym miłym umiejącym zadbać o dobry nastrój facetem (mam ok. 185cm wzrostu). Mieszkam w Poznaniu, szukam ładnej zadbanej kobiety/pani lub pań na nudne wieczory i popołudnia. Oferuje darmowe masaże erotyczno-romantyczna, spełnienia przeróżnych zachcianek oraz niezapomniane orgazmy. Szukam partnerki w wieku 20-40lat, która ma ochotę na igraszki bądź pragnie mnie czego nowego nauczyc Dysponuje wystarczającym sprzetem i mozliwosciami aby zaspokoic kazda partnerkę i sprostac kazdemu wyzwaniu. Jestem otwarty na wszelkie propozycje w godzinach 16:00-... na terenie Poznania lub w bliskich okolicach. Proszę zainteresowane o kontakt mailowy: uno13@op.pl w treści którego proszę o jedno zdjęcie w celu potwierdzenia osobowości a najlepiej adres internetowy do prywatnego portalu na nk, fotka, facebook itp. gdyż interesują mnie tylko poważne realne oferty i zapytania. Pozdrawiam, W razie jakichkolwiek pytań proszę pisać tu bądź mailowo. |
Nie masz jeszcze swojego konta Zarejestruj się!